Aanmelden

Via het aanmeldformulier op deze pagina kunt u zich aanmelden voor een van onze cursussen.

Zodra uw aanmelding is gelukt, ziet u hier een bevestiging van op uw scherm. U ontvangt uiterlijk na 7 werkdagen een e-mail met een bevestiging van uw aanmelding.

Het kan zijn dat deze bevestigingsmail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen verzoeken wij u om info@huygensacademy.nl toe te voegen aan uw adresboek.

Aanmeldformulier

Komt u er niet uit?

Mail ons via: info@huygensacademy.nl

Belangrijke informatie over uw aanmelding

Uw factuur & betaling 

Zodra wij uw inschrijving verwerkt hebben, ontvangt u van ons per e-mail uw factuur. 

Betalingstermijn

U dient binnen 28 dagen, zie de vervaldatum op uw factuur, het verschuldigde bedrag aan ons voldaan te hebben. Tenzij op de factuur anders staat vermeld.

Deelname

Deelname aan de nascholing is alleen gegarandeerd, nadat wij uw volledige betaling hebben ontvangen.

BTW

Als erkende onderwijs instelling zijn wij vrijgesteld van btw. U ontvangt van ons dus ook een factuur zonder vermelding van btw.

Laatste informatie

2 weken voor aanvang van uw nascholing ontvangt u van ons via uw e-mail de laatste informatie omtrent uw nascholing. Dit betreft reisinformatie, het definitieve programma en de voorlopige deelnemerslijst.

Accreditatie 

Huygens Academy zorgt ervoor dat de nascholingen te allen tijde geaccrediteerd aangeboden worden. Voor de accreditatie werken wij nauw samen met de beroepsverenigingen zoals KNMP, KNMG, NvKG en Verenso.

De tijdens de nascholing verkregen geaccrediteerde uren worden zo spoedig mogelijk na de gevolgde nascholing door Huygens Academy op uw naam en bijbehorend BIG-nummer bijgeschreven in GAIA. Indien u niet over een BIG-nummer beschikt ontvangt u van ons een ‘Bewijs van deelname’ ter bevestiging van uw deelname aan onze nascholing.

Meer weten over onze nascholingen?