Aanmelden

Via het aanmeldformulier op deze pagina kunt u zich aanmelden voor een van onze cursussen. Zodra uw aanmelding is gelukt, ziet u hier een bevestiging van op uw scherm.

Na uw aanmelding ontvangt u na uiterlijk 7 werkdagen een email ter bevestiging dat u aangemeld bent. Het kan zijn dat deze bevestigingsmail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen verzoeken wij u om info@huygensacademy.nl toe te voegen aan uw adresboek.

Belangrijke informatie over uw aanmelding

Uw factuur & betaling via iDeal

Zodra wij uw inschrijving verwerkt hebben ontvangt u per e-mail van ons uw factuur. Met de link in de e-mail kunt u de factuur via iDeal betalen.

Betalingstermijn

U dient binnen 28 dagen, zie de vervaldatum op uw factuur, het verschuldigde bedrag aan ons voldaan te hebben. Tenzij op de factuur anders vermeldt.

Deelname

Deelname aan de nascholing is alleen gegarandeerd nadat wij uw volledige betaling hebben ontvangen.

BTW

Als erkende onderwijs instelling zijn wij vrijgesteld van BTW. U ontvangt van ons dus ook een factuur zonder vermelding van BTW.

Laatste informatie

2 weken voor aanvang van uw nascholing ontvangt u van ons via uw e-mail de laatste informatie omtrent uw nascholing. Dit betreft reisinformatie, het definitieve programma en de voorlopige deelnemerslijst.

Meer weten over onze nascholingen?